Klima fest i DGI Byen under klimatopmødet

OC@DGIUnder klimatopmødet i københavn i december 2009, holdt OrangeCamp en CO2 fri klimafest i DGI byen. Koncerten blev afviklet udelukkende ved brug af sol-energi lagret i batterier. Det system vi brugte, var en videreudvikling af systemet fra Roskilde Festival 2009, og forsynede det hidtil største lys- og lyd anlæg.
Vores mål med koncerten var at gøre opmærksom på at klima-bevidsthed ikke behøver at være kedeligt, og at inspirere unge mennesker til at tænke over alternative løsninger til tidens klimaudfordringer.

 

 

Lyset var det integrerede LED lys i teltes frontbue, suppleret med et stort antal(ca.50) LED PAR lamper. Lyden blev lavet af et professionelt PA anlæg, med meget højt lydtryk. Alt forsynet af CO2 fri strøm.

OC@DGI2
Festen blev afholdt primært for de udenlandske gæster, der holdt til, i og omkring DGI byen under folkets topmøde, KlimaForum ’09. D. 12. December havde folk været ude og deltage i den store folkelige demonstration. Da de kom tilbage til DGI byen, var vi klar med underholdningen. Vi startede ud med noget relativt stille live musik, mens publikum fik lidt at spise og drikke. Efterhånden som stemningen blandt publikum steg, lod vi også volume og tempoet i musikken stige og fra vores sidste DJ gik på, var stemningen nær kogepunktet.
Arrangementet blev afviklet med stor succes og vi lykkedes med vores mål om at blive i stand til at drive selv større live arrangementer med CO2 fri strøm.

 

 

A TRIBUTE TO ROSKILDE FESTIVAL

THE OFFICIAL ORANGECAMP WEBSITE - ALL RIGHTS RESERVED BY ORANGECAMP